TAC WAS HERE

TAC WAS HERE was een feestelijke afsluiting van het pand waar ik jarenlang mijn atelier had. Tijdens het festival werden alle ateliers tot expositieruimtes getransformeerd. Ik veranderde mijn atelier in een grote driedimensionale collage, waar mijn collectie aan stoffen en werk zich versmolten tot één wereld.

TAC verlaat tijdelijk ons geliefde gebouw op de Vonderweg om plaats te maken voor verbouwing en nieuwbouw. We laten hierbij een hoop mooie herinneringen achter. Onze ateliers, een tweede thuis waar creativiteit voorop stond en we collega-vormgevers leerden kennen. De binnentuin, het groene hart van TAC waar we samenkwamen en dansten tot de vroege uurtjes. Het altijd gezellige café, waar we wekelijks proostten met vrienden en genoten van Minyoung’s Koreaanse keuken. www.tac.nu/tac-was-here