Artless #5

ARTless is een kunsttijdschrift met de focus op samenwerken en experiment. In elk bimester gaat de initiator Keke van den Ven een samenwerking aan met een andere creatieve. Uit deze samenwerking ontstaat een unieke invulling van het tijdschrift met een wisselend thema of concept.
Voor deze uitgaven vond er een samenwerking plaats met Ans Verdijk.
Ans Verdijk kneed materialen veelal textiel en aanverwanten materiaal met een intense vrijheid.
De absurditeit van beeld met taal, een combinatie van humor en satire. De realiteit en fictie tomeloos uitgeplozen. Als of de tijd nooit stil staat, de meest onmogelijke varianten ontstaan. Ruimtelijke installaties, theatraal met een vervoering naar het detail en ruimtelijkheid. Ruimten worden mee genomen in haar pocket, gemixt en geschud tot dat het bruisend en toch behapbaar is.

Blijf op de hoogte van Artless via instagram @artlessmagazine

Lees Artless#5:issuu.com/artlessmag/artless_5