Artless #10

Home living edition

Artless is een kunsttijdschrift met de focus op samenwerken en experiment. In elk bimester gaat de initiator Keke van den Ven een samenwerking aan met een andere creatieve. Uit deze samenwerking ontstaat een unieke invulling van het tijdschrift met een wisselend thema of concept.

In deze 10e editie werkt ze samen met schilder Jeanine Vloemans. Al gauw kwamen ze tot de conclusie dat ze beiden een liefde hebben voor het concept “ruimte”. Jeanine waant zich in de betekenis en toepasbaarheid van de ruimte in het schilderij en alles wat daaromheen zit. Keke bevraagt zich de ruimte als plaats waar kunst en verschillende combinaties van haar werken een nieuwe, vervreemde dimensie kan toevoegen aan de werkelijkheid zoals we die kennen. Een andere gedeelde liefde die daarop aansluit is de wondere wereld van het interieurtijdschrift. Beiden putten daar inspiratie uit voor behang, tapijten, vazen, planten en andere objecten en nemen je mee in een digitale vertaling hiervan.

Blijf op de hoogte van Artless via instagram @artlessmagazine

Lees Artless#10: https://issuu.com/artlessmag/docs/artless10