Artless #2

ARTless is een kunsttijdschrift met de focus op samenwerken en experiment. 

In elk bimester gaat de initiator Keke een samenwerking aan met een andere creatieve.  Uit deze samenwerking ontstaat een unieke invulling van het tijdschrift met een wisselend thema of concept. 


Voor de tweede issue is Keke een samenwerking aangegaan met kunstenaar Hemaseh Manawi Rad. In stijl komen de twee overeen maar zijn toch uit elkaar te houden. Keke, die zichzelf Hemaseh’s Art Godmother noemt, is wat impulsiever en experimenteel in tegenstelling tot Hemaseh die het gestructureerder aanpakt. Het concept voor ARTless #2 is ontstaan vanuit de interesse voor modetijdschriften. Zo is het duo begonnen vanuit een fotoshoot. Deze foto’s zijn later analoog bewerkt in de vorm van collages/assemblages en naderhand weer gedigitaliseerd. Tijdens het werkproces raakten we steeds verder verwijderd van een statisch tijdschrift-idee en vormde het naar een abstracte ode aan glamour.

Blijf op de hoogte van Artless via instagram @artlessmagazine

Lees Artless#2: issuu.com/artlessmag/artless_2

——————————————————————————————————————–

ARTless is an art magazine with a focus on collaboration and experimentation.


In every bimester the initiator Keke collaborates with a different creative. From this collaboration a unique interpretation of the magazine is created with every issue having a different theme or concept.

Keep up with Artless via Instagram  @artlessmagazine

Read Artless#2:issuu.com/artlessmag/artless_2