Hotel Insomina

Tijdens de DDW 2018 was Hotel Insomnia te zien zien bij De Fabriek. Het concept hotel met een gezonde slaap stoornis. Elke kamer is uniek en zijn door verschillende ontwerpers en of kunstenaars gemaakt en ingericht.

In de lobby van dit hotel was het werk “Otterkleed”(2017) te zien tussen een verzameling aan werken van jonge kunstenaars.

Meer over deze expositie

——————————————————————————————————————–

During the Dutch Design Week 2018 Hotel Insomnia was on display in De Fabriek. Hotel Insomnia was a conceptual hotel with a healthy sleep disorder. Every room had a unique design which was created and furnished by a different designer or artist.

In the lobby of this hotel the textile work “Otterkleed”(2017) was displayed in a collection of young artist’s work.

More on this exposition